Strategiailta: Elinvoimaetu 18.10.

11.10.2022

Elinvoimaetu: Missiona kestävän kasvun edelläkävijyys 

 

Päivä ja aika: 18.10. klo 17 – 18:30

Paikka: Webinaari, Zoom


 

Kestävä kasvu on Suomen ja koko maailman suurimpia haasteita ja samalla paine ilmastonmuutoksen ja terveydenhoidon kaltaisten ongelmien ratkaisemiseksi kasvaa päivä päivältä. Nämä haasteet ovat samalla suuri mahdollisuus Suomelle korkean osaamisen ja luottamuksen maana – samoin kuin Suomessa toimiville yrityksille.

Strategisen johtamisen käytännöt ovat niin yrityksissä kuin julkisella sektorillakin jääneet paljolti teollisen aikakauden vangeiksi. Kompleksit ongelmat eivät tottele lineaarisia syy-seuraussuhteita, eikä inkrementaaliset parannukset riitä ratkaisemaan käsillä olevia ongelmia. Tapahtumassa KTT Mikko Kosonen ja KTT, VTL Timo Santalainen avaavat meille tapoja luoda kestävää elinvoimaetua kuromalla umpeen yksityisen ja julkisen välistä kuilua ja tarjoamalla toimintamalleja ja käytännön esimerkkejä kohti kestävää kasvua.

Tapahtuma pohjautuu Elinvoimaetu: Missiona kestävän kasvun edelläkävijyys -kirjaan (2022, Docendo). Kirja on Tulevaisuuteen ohjaava strategiaopas yritysten ja julkisen sektorin päättäjille.

Ilmottaudu mukaan tapahtumaan täällä