Uusi kirja: Ihmisen aika

16.9.2013

Lasse Wendelin: Ihmisen aika

Yrityksen asiakkailleen antamat lupaukset seisovat yhteisön kulttuurin varassa. Yrityksen kulttuurin elävät todeksi yksilöt, yksittäiset ihmiset, joita pitää uskaltaa johtaa kohti asetettuja tavoitteita. Johtajan tehtävä on saada ihmisten aivot, tunteet ja kädet tukemaan muutosta. Vain siten hän voi viedä joukkonsa yhteiseen maaliin.

Kaikki lähtee ihmisestä ja siitä, miten häntä johdetaan. Kun johtaja on valmis näyttämään esimerkkiä omassa kypsymisessään ja kasvussaan, ihmiset palkitsevat johtajan katsomalla asioita uudesta näkökulmasta ja muuttamalla toimintatapojaan.

Kirjassa hyödynnetään muun muassa psykologian tutkimustietoa pureuduttaessa organisaation kulttuurin ja ihmismielen ytimeen. Kirjassa käydään läpi, miksi kulttuurinmuutokseen kannattaa lähteä, mitä se edellyttää ihmisiltä ja miten se toteutuu arjessa. Käytännön opit johdattavat muun muassa ratkaisukeskeisen palautteen antamiseen. Kirjan avulla johtaja voi kasvaa itse ja saada roolissaan muutkin ympärillään kasvamaan. On ihmisen aika.

Lasse Wendelin on yrittäjähenkinen bisnes-buusteri, ajattelija ja sitkeä maailmanparantaja. Vuonna 2007 hän perusti Prime Coaching & Consultingin työskenneltyään valmentajana eri yrityksissä. Lassella on vuosikymmenten kokemus myös myyntityöstä ja johtamisesta. Primen valmennusfilosofian johtamisen lisäksi hän myös itse valmentaa työyhteisöjä sekä sparraa yritysjohtoa Suomessa ja maailmalla.

Lisätietoja, www.kauppakamarikauppa.fi

Tilausohjeet SSJS:n jäsenille jäsenkirjeessä 16.9.2013.