Strategiailta: Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin 9.3.

Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin

 

Aika: 9.3.2022 kello 17:00-18:30
Paikka: Webinaari

Viestinnän rooli strategiatyössä

Organisaation strategian pitäisi olla tiekartta, joka ohjaa organisaation tekemistä jokaisella tasolla. Strategialla ei ole merkitystä, jos se ei jalostu teoiksi. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että strategia ymmärretään ja jokainen pystyy viemään sen omaan työhön ja omaan arkeen. Viestintä tuo parhaimmillaan prosessiin mukaan vuorovaikutuksellisuutta ja osallisuutta jo strategiatyön alusta alkaen, sen avulla tarjoutuu mahdollisuus vaikuttaa strategiatyöhön, se antaa avaimet oman roolin ymmärrykseen siinä ja auttaa rakentamaan omaa suhdetta siihen.

Tässä tapahtumassa Jenni Vuorio ja Pipsa Lotta Marjamäki opastavat meitä käytännön esimerkkien avulla hyödyntämään viestintää strategiatyössä.

Jenni Vuorio on joukkoliikenneyritys Nobina Oy:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja sekä johtoryhmän jäsen. Vuorion vahvuuksia ovat strateginen johtaminen ja viestintä sekä organisaatiokulttuurien kehittäminen johtamis- ja työyhteisöviestinnän keinoin. Hän rakentaa siltoja siilojen yli avoimen, ketterän ja ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen avulla.

Pipsa Lotta Marjamäki on Kelan johtoryhmän jäsen, ja hänen johtamansa viestintäyksikkö vastaa Kelan asiakas- ja kumppaniviestinnästä, strategia- ja työyhteisöviestinnästä, media- ja sidosryhmäviestinnästä ja visuaalisesta viestinnässä eri kanavissa. Hänen erityisosaamistaan ovat strateginen johtaminen, viestinnän ennakointi ja kriisiviestintä sekä viestinnän vaikuttavuus.

Vuorion ja Marjamäen esikoiskirja ”Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin” julkaistiin elokuussa 2021 ja se on saatavilla esimerkiksi Alma Talentin verkkokaupasta. https://shop.almatalent.fi/viestinnan-johtaminen-strategiasta-tuloksiin

JÄSENTAPAHTUMA

Tervetuloa mukaan! 

Strategiailta: Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin 9.3.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.