Strategiailta: Inhimillinen strategia 10.2.

Inhimillinen strategia

 

Aika: 10.2.2022 kello 17:00-18:30
Paikka: Webinaari

Ymmärtääkö teillä jokainen työntekijä organisaation strategian ja oman roolinsa siinä? Tuottaako työ merkityksellisyyden kokemuksia, mahdollisuuksia oppia ja sitouttaako se yhteisiin päämääriin?

Strategiaillassa Paula Kilpinen kertoo esikoisteoksensa ”Inhimillinen strategia”-kirjan teemoista ja tuo esille uusia työkaluja inhimilliseen ja vaikuttavaan johtamiseen. Tilaisuudessa pohditaan inhimillisen strategian merkitystä työelämässä ja millä tavalla siitä tehdään koko työyhteisöä innostava ja ohjaava yhteinen tavoite, arjen työväline ja merkityksen tuoja. Työelämän murroksessa työntekijät arvostavat yhä enemmän työnantajan vastuullisuutta ja kaipaavat työltään merkityksellisyyttä ja osallisuutta. Ihmisläheisen johtamisen myötä työntekijöille annetaan mahdollisuus tulla kohdatuksi ihmisenä, ei pelkästään resurssina.

Kirja ” Inhimillinen strategia” on tarkoitettu moderneille johtajille ja asiantuntijoille, jotka haluavat johtaa vastuullisesti sekä strategiaa, että ihmisiä. Inhimillinen ajattelutapa saattaa strategian uudelle tasolle ja tuo strategian koko työyhteisön yhteiseen arkeen. Kirjassa esitellään konkreettisia yritysesimerkkejä ja hyödynnetään Kilpisen strategisia kyvykkyyksiä käsittelevän palkitun väitöskirjan antia, käytännönläheisesti ja inhimillisesti.

Paula Kilpinen (KTT) on arvostettu asiantuntija, joka on toiminut toimitusjohtajana, tutkijana, strategisena neuvonantajana ja osaa katsoa strategiaa eri näkökulmista. Hän on kokenut ja inspiroiva johtaja, jolla on käytännön kokemusta strategisen tavoitteiden muuntamisesta tarkoitus- ja kyvykkyyslähtöisiksi strategioiksi, joilla yrityksiä ja ihmisiä johdetaan kohti parempaa ja inhimillisempää työelämää.

JÄSENTAPAHTUMA

Tervetuloa mukaan! 

Strategiailta: Inhimillinen strategia 10.2.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.