Strategiailta: Elisa 6.9.

Strategiailta: Elisa - uutta kansainvälistä digitaalista liiketoimintaa rakentamassa. 

 

Päivä ja aika: 6.9.2022 kello 17:00-20:00 
Paikka: Elisan pääkonttori Pasilassa  

Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana lähes 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti.  

Tapahtumassa keskustelemme Elisan kansainvälisistä liiketoiminnoista ja niiden strategiasta. Elisa IndustriQ:n johtaja Lasse Nordlund kertoo Elisan kansainvälisistä liiketoiminnoista ja niiden strategiasta.  

Paneelikeskustelussa Elisan liiketoimintajohtajat keskustelevat, miten kansainvälistä digitaalista liiketoimintaa on rakennettu Elisan ydinliiketoiminnan ja -osaamisen pohjalle ja miten lupaavimpia mahdollisuuksia on skaalattu ja vauhditettu yritysostoin. Miten 140-vuotias suomalainen teleoperaattori rakentaa kansainvälistä ohjelmistoliiketoimintaa? Mitä matkan varrella on opittu?  

Lue lisää Elisan kansainvälisistä palveluista: https://elisaindustriq.com/

Ovet avataan kello 17:00. Ohjelma alkaa kello 17:45 ja päättyy kello 19:00. Sen jälkeen on noin tunti aikaa vapaalle seurustelulle.  

Strategiailta: Elisa 6.9.2022

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.