Strategiailta: Duunitori 20.4.

Strategiailta: Duunitori 20.4.

 

Päivä: 20.4. klo 17-18.30
Paikka: Webinaari, Zoom

Duunitori on 2009 perustettu Suomen suurin työnhakupalvelu ja uudenaikainen rekrytointimedia, joka kokoaa työpaikkailmoitukset omalle portaalilleen ja ohjaa niitä myös sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille. Duunitorin työelämämedia julkaisee uutisia ja tarinoita työnhausta, rekrytoinnista ja työelämästä. Työnantajille Duunitori toimii strategisena työnantajabrändin johtamisen kumppanina sekä rekrytointien tukemiseen erikoistuneena markkinointitoimistona.


Vuonna 2021 Duunitori laajentui Jobbland-brändillään Ruotsiin ja kasvoi Suomessa rekryilmoittelun markkinajohtajaksi lähes 14 miljoonan euron liikevaihdolla. Yli 80 ihmistä työllistävä Duunitori on viime vuosina toistuvasti arvioitu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.


Duunitori on selvittänyt rekrytoinnin nykytilaa ja trendejä Suomessa vuosittain julkaistavalla Rekrytointitutkimuksella. Tutkimus on jaettu kahteen osioon: Rekrytointi & hakijakokemus sekä Työnantajabrändi & rekrytointimarkkinointi. Tutkimus on toteutettu vuodesta 2013 saakka ja se tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman suomalaiseen työelämään."
Tapahtumassa pääsemme tutustumaan Duunitorin matkaan, kasvuun ja strategiaan ja samalla tarjoamme jäsenillemme mainion tilaisuuden päästä pohtimaan suomalaisen työelämän trendejä ja nykytilaa.

Strategiailta: Duunitori

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.