Kirjakerho 9.6.

SSJS:n kirjakerho

 

Aika: 9.6.2021 klo 18:00-19:30
Paikka: Zoom-etäkokous

Kesäkuun kirja: Igor Ansoff (1984): Strategisen johtamisen käsikirja (suomennettu, alkuperäisestä käsikirjoituksesta lyh., ”Implanting Strategic Management”)

SSJS:n kesäkuun kirja on strategiatyön perustavanlaatuinen klassikko, Igor Ansoffin Strategisen johtamisen käsikirja (suomennettu, alkuperäisestä käsikirjoituksesta lyh., ”Implanting Strategic Management”). Ansoff ei esittelyjä strategiakentällä kaipaa, liikkeenjohdossa lähes kaikki tuntevat myös omakohtaisesti Ansoffin matriisin (Ansoffin ”Corporate Strategy” –teoksesta vuodelta 1965).

Ansoff (1918-2002) oli alkujaan matemaatikko, ja urallaan toi uusia strategisen ajattelun malleja liiketoiminnan johtamiseen, jotka ovat yhä käytössä. Tiesitkö, että esim. heikko signaali on Ansoffin määrittelemä käsite?

Tule mukaan kesäkuun kirjakerhon tapaamiseen keskustelemaan Ansoffin opeista!

Kirjasta löytyy niin uusia painoksia, suomeksi kuin englanniksi, sekä 80-lukuista versiota nettiantikvariaateista.

Vuonna 2022 SSJS tarjoaa taas jäsenilleen mahdollisuuden osallistua kirjakerhoon, jonka tavoitteena on pureutua ajankohtaisiin strategiatyöhön ja -ajatteluun liittyviin kirjoihin. Kirjakerho kokoontuu kevätkaudella neljä kertaa ja sitä fasilitoi Nora Kärkkäinen.

 

Kirjakerho 9.6.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.