Kirjakerho 1.9.

SSJS:n kirjakerho

 

Aika: 1.9. klo 18:00-19:30
Paikka: Zoom-etäkokous

SSJS:n kirjakerhon osallistujat valitsivat syyskauden avaajaksi teoksen No Rules Rules (2020). Kirjassa Netflixin toimitusjohtaja Reed Hastings ja INSEAD:n professori Erin Meyer keskustelevat Netflixin kasvusta, johtamismetodeista ja kulttuurista. Netflixin tarina alkoi palveluna, joka postitti asiakkaille DVD-elokuvia. Tämän perinteisen palvelukonseptin Netflix on onnistunut uudistamaan ensin suoratoistopalveluksi ja sittemmin laajentaen myös omaan sisällöntuotantoon menestyksekkäästi. Netflix on jo vuosia kisannut tv- ja elokuvapalkinnoista perinteisten tuotantoyhtiöiden rinnalla.

Netflixin alkuperäinen bisnes, DVD-elokuvat ovat markkinoilta hävinneet miltei kokonaan, eikä alkuperäisen konseptin muotoiselle liiketoiminnalle ole enää olemassa markkinaa. Netflixin kyky uudistua ja innovoida on siis tapahtunut onnistuneesti ja oikea-aikaisesti ymmärtäen trendejä. Kirjassa Hastings avaa keinoja ja kulttuuria, joka on mahdollistanut uudistumisen ja kasvun. Meyers tuo mukaan akateemisen osaamisen ja teoretisoi taustoja.

Kirja on bestseller, ja löytyy sidotun kirjan lisäksi myös ääni- ja e-kirjana useiden kirjakauppojen valikoimista. https://www.norulesrules.com/

 

Vuonna 2022 SSJS tarjoaa taas jäsenilleen mahdollisuuden osallistua kirjakerhoon, jonka tavoitteena on pureutua ajankohtaisiin strategiatyöhön ja -ajatteluun liittyviin kirjoihin. Kirjakerho kokoontuu syyskaudella neljä kertaa ja sitä fasilitoi Nora Kärkkäinen.

Syyskauden kirjakerhon kokoontumiset Zoomissa, tervetuloa mukaan!

  • To 1.9. klo 18:00-19:30
  • To 6.10. klo 18:00-19:30
  • To 10.11. klo 18:00-19:30
  • To 15.12. klo 18:00-19:30

Lisää tapahtuma suoraan kalenteriisi tämän tiedoston avulla:

Tuntematon tiedostomuotoSSJSn kirjakerho 010922.ics (1 kB)

Kirjakerho 1.9.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.