Strategiatekofinalisti: Henri Alén 25.3.
Strategiatekofinalisti: Henri Alén 25.3.
Pandemia-aika on kohdellut ravintola-alaa erityisen kovakouraisesti. Vaihtuvat rajoitteet esimerkiksi asiakasmäärissä ja turvaväleissä ovat pakottaneet alalla luoviin ratkaisuihin ja muotoilemaan toimintaa uudestaan hyvinkin nopealla aikataululla.
Pandemia-ajan Strategiateko finalistien valinnassa on painotettu erityisesti johtajuutta poikkeuksellisena aikana. Henri Alén omistaa Helsingissä viisi ravintolaa, joissa on korona-aikana reagoitu ketterästi muuttuviin olosuhteisiin ja Alén on antanut käyttää Ultiman ravintolasalia myös virusten leviämistä kartoittavan tutkimuksen käyttöön. Palkintoraati kiinnitti huomiota myös siihen, miten Alén on julkisuudessa pitänyt koko ravintola-alan puolta.
Tapahtumassa saamme kuulla minkälaisia strategiasia valintoja Alénin ravintoloissa on pandemia-aikana tehty ja miten toimintaa on pystytty kehittämään ja uudelleen muotoilemaan pandemia-aikana.
Päivä: 25.3. klo 17-18.30
Paikka: Webinaari, Zoom
OHJELMA
17.00 Tilaisuuden avaus
SSJS:n tervehdys
17.10 Strategia ravintola-alalla poikkeuksellisena aikana
Henri Alén 25.3.
18.10 Keskustelua
18.30 Tapahtuma päättyy
Tervetuloa mukaan!