Strategiatekofinalisti: Henri Alén 25.3.

Strategiatekofinalisti: Henri Alén 25.3.

 

Pandemia-aika on kohdellut ravintola-alaa erityisen kovakouraisesti. Vaihtuvat rajoitteet esimerkiksi asiakasmäärissä ja turvaväleissä ovat pakottaneet alalla luoviin ratkaisuihin ja muotoilemaan toimintaa uudestaan hyvinkin nopealla aikataululla.

Pandemia-ajan Strategiateko finalistien valinnassa on painotettu erityisesti johtajuutta poikkeuksellisena aikana. Henri Alén omistaa Helsingissä viisi ravintolaa, joissa on korona-aikana reagoitu ketterästi muuttuviin olosuhteisiin ja Alén on antanut käyttää Ultiman ravintolasalia myös virusten leviämistä kartoittavan tutkimuksen käyttöön. Palkintoraati kiinnitti huomiota myös siihen, miten Alén on julkisuudessa pitänyt koko ravintola-alan puolta.

Tapahtumassa saamme kuulla minkälaisia strategiasia valintoja Alénin ravintoloissa on pandemia-aikana tehty ja miten toimintaa on pystytty kehittämään ja uudelleen muotoilemaan pandemia-aikana.

 

 

Päivä:  25.3. klo 17-18.30

Paikka:  Webinaari, Zoom

 

OHJELMA

 

17.00     Tilaisuuden avaus

  SSJS:n tervehdys

17.10     Strategia ravintola-alalla poikkeuksellisena aikana

   Henri Alén 25.3.

18.10     Keskustelua

18.30    Tapahtuma päättyy

 

Tervetuloa mukaan! 

 

Strategiatekofinalisti: Henri Alén 25.3.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.