Strategiatekofinalisti: Finlayson 7.4.

Strategiatekofinalisti: Finlayson 7.4.

 

200-vuotias Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä ja rakastettu kodintekstiilibrändi. Skotlantilainen James Finlayson tupsahti vuonna 1820 Tampereelle, jossa silloin oli pari tuulen pieksemää tupaa ja valjastamaton koski. Muutaman vuosikymmenen kuluttua samalla paikalla oli Pohjoismaiden suurin teollinen yritys, jolla oli oma kirkko, sairaala, koulu ja palokunta. Tänä päivänä Finlaysonilla ollaan vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa yrityksen historiaa, on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin sen varhaiset omistajat.

 

Suomen strategisen johtamisen seura on nimennyt Finlaysonin myös Strategiateko 2020 -palkinnon saajaehdokkaaksi. Valinnassa painotettiin vastuullisuutta ja se näkyykin myös Finlaysonin korona-ajan toiminnassa: Finlayson on esimerkiksi tehnyt yhteistyötä huoltovarmuuskeskuksen kanssa maskihankinnoissa.

 

Tule kuulemaan miltä näyttää tekstiiliteollisuuden tulevaisuus Suomessa ja minkälaisia strategisia valintoja tämä edelläkävijäyhtiö on tehnyt. Finlaysonin tarinan meille jakaa yhtiön toimitusjohtaja Mikko Koponen.

 

 

Päivä:  7.4. klo 17-18.30

Paikka:  Webinaari, Zoom

 

OHJELMA

 

17.00     Tilaisuuden avaus

  SSJS:n tervehdys

17.10     Finlaysonin strategia

   Mikko Koponen.

18.10     Keskustelua

18.30    Tapahtuma päättyy

 

Tervetuloa mukaan! 

 

Strategiatekofinalisti: Finlayson 7.4.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.