Strategiailta Swanlake Strategy 17.11.

Eeva Vilkkumaa
Niina Uusi-Autti

Strategiailta: Swanlake Strategy

 

Päivä:  17.11.2021 klo klo 17.00-18.30.

Paikka:  Webinaari: Zoom

 

Toimintaympäristön jatkuvasti lisääntyvä epävarmuus on vaikuttanut strategisen ennakoinnin suosion kasvuun viimeisen vuosikymmen aikana, erityisesti kansainvälisten yritysten strategisen johtamisen työkalupakissa. Koronan myötä myös kotimaiset yritykset ovat heränneet ennakoinnin ja varautumisen tärkeyteen. Monet suuret yritykset ovatkin siirtyneet tämän myötä erilaisiin ketteriin, rullaaviin ja elävien strategioiden tekemisen malleihin.

 

Elävät ja rullaavat strategiat edellyttävät kuitenkin hyvin systematisoitua lähestymistapaa luodakseen arvoa; kykyä tunnistaa toimintaympäristön kehitystä pitkällä aikavälillä, oman strategisen kilpailuedun kehitystä ja ylläpitoa erilaisissa tulevaisuuden olosuhteissa, toimintaympäristön systemaattista ja jatkuvaa seurantaa sekä ennakointitiedon hyödyntämistä strategisten valintojen ja toimenpiteiden arvioinnissa sekä toimeenpanossa.

 

Illan aikana käymme läpi robusteja ennakointimenetelmiä sekä lähestymistapoja rakentaa muutoksenkestäviä strategioita ketterällä tavalla.

 

Swanlake Strategy auttaa kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä strategian, strategisen ennakoinnin, kasvun ja uuden liiketoiminnan kehittämisen alueilla.

 

Lähestymistapamme on uniikki: yhdistämme luovuuden matemaattisiin menetelmiin strategian rakentamisessa ja hyödynnämme tuoreinta akateemisesti validoitua tietoa robusteista ennakointi- ja strategiamenetelmistä.

 

Eeva Vilkkumaa

Eeva Vilkkumaa (Dr. Sc. (Tech.)) on Swanlaken  perustajaosakas sekä apulaisprofessori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.  Tutkimuksessaan Eeva kehittää ja soveltaa matemaattisia päätöstukimenetelmiä skenaarioinnin ja robustien, skenaariopohjaisten strategiaportfolioiden rakentamisen tueksi epävarmoissa toimintaympäristöissä. 

Lisäksi Eeva toimii ylimmän johdon kouluttajana Aalto Executive Educationissa ja liikkeenjohdon neuvonantajana asiakashankkeissa. Eeva on hiljattain palkittu vuoden yhteiskunnallisena vaikuttajana  Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön toimesta. 

 

Niina Uusi-Autti

Niina on kokenut liiketoimintajohtaja sekä strategiakonsultti. Niina on auttanut yrityksiä eri toimialoilta uudistamaan liiketoimintaansa ja vahvistamaan kilpailukykyään nopeasti digitalisoituvassa markkinassa.

Niinan vahvuuksia ovat erityisesti uuden liiketoiminnan ja kasvun rakentaminen, uudet liiketoimintamallit sekä modernit lähestymistavat strategiaan. Niinan kokemus johtoryhmätyöskentelystä ja P&L vastuullisissa rooleissa toimimisesta näkyy asiakas toimeksiannoissa pragmaattisen lähestymistapana, joka auttaa juurruttamaan strategian arkeen.

 

JÄSENTAPAHTUMA

 

Tervetuloa mukaan! 

 

 

Swanlake Strategy 17.11.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.