Strategiailta: Sisäisen yrittäjyyden johtaminen 8.9.

Strategiailta: Sisäisen yrittäjyyden johtaminen, KTT Henrik Tötterman

 

Kansainvälinen liiketoimintaympäristö muuttuu kiihtyvällä tahdilla, markkinoille tulee uusia innovatiivisia tuotteita ja teknologioita ja mahdollisten tulevaisuuksien ennakointi on vähintään haastavaa. Yhä kiihtyvän muutoksen keskellä tarvitaan nopeampaa ja ketterämpää tapaa reagoida niin asiakkaiden tarpeisiin, megatrendeihin, kuin taloudellisiin paineisiinkin. Samalla kilpailu osaavasta ja sitoutuneesta työvoimasta on kovaa ja etenkin asiantuntija-aloilla työskentelevät odottavat työltään palkan lisäksi merkityksellisyyttä. Näihin haasteisiin haemme tässä tapahtumassa välineitä sisäisestä yrittäjyydestä.

 

Aiheesta meille alustaa kauppatieteiden tohtori, keynote speaker Henrik Tötterman. Töttermanilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus organisaatioiden rakentamisesta ja kehittämisestä sekä yrittäjänä, että palkattuna johtajana. Tällä hetkellä hän työskentelee myös mm. professor of practice -roolissa  Hult International Business Schoolissa ja opettaa Harvardin yliopistossa. 

 

Tapahtumassa pääsemme keskustelemaan työelämän murroksesta, luovan ja ketterän organisaation rakentamisesta ja johtamisesta mielenkiintoisten case-esimerkkien avulla. Samalla pääsemme piirtämään kuvaa ja vertaamaan kansainvälistä liiketoimintaympäristöä suomalaiseen perspektiiviin. 

 

JÄSENTAPAHTUMA.

Päivä:    8.9. klo 18 -19.30

Paikka:  Webinaari,

 

 

Tervetuloa mukaan! 

 

 

SSJS Strategiailta: Sisäisen yrittäjyyden johtaminen

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.