Strategiailta: Radikaalin uudistumisen johtaminen 5.5.

Strategiailta: Nando Malmelin ”Radikaalin uudistumisen johtaminen”

 

Nopeasti muuttuvassa ja epävarmassa maailmassa kyky uudistua määrittää yritysten tulevaisuutta. Kirjawebinaarissa ”Radikaalin uudistumisen johtaminen” Nando Malmelin kertoo uuden kirjansa näkökulmista ilmiöön. Esityksessä perehdytään yritysten uudistumisen esteisiin, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Erityisesti tilaisuudessa pohditaan, minkälaista uutta ihmislähtöistä ajattelua, osaamista ja johtamista murroksessa ja liiketoiminnan kehittämisessä tarvitaan. Nämä aiheet olivat todella tärkeitä jo ennen koronaviruspandemiaa, nyt ajankohtaisempia teemoja on vaikea keksiä.

Kirja ”Radikaali uudistuminen – miten johtaa murroksessa” on tarkoitettu johtajille ja asiantuntijoille, jotka rakentavat rohkeasti ajattelevia ja radikaalisti innovoivia työyhteisöjä. Teoksesta on hyötyä kaikille, jotka haluavat kyseenalaistaa ajatteluaan, uudistaa organisaatioita ja toimintatapoja, kehittää uusia tuotteita ja palveluja tai rakentaa tulevaisuuden yrityksiä.

Valtiotieteiden tohtori Nando Malmelin työskentelee VTT:llä liiketoimintamurroksiin keskittyvässä Professor of Practice -toimessa sekä toimii viestinnän dosenttina Helsingin yliopistossa. Aikaisemmin hän on työskennellyt esimerkiksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja University of Technology Sydneyssä vierailevana professorina sekä A-lehtien kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän on kouluttanut ja konsultoinut laajasti erilaisia luovia ja uudistuvia organisaatioita. Malmelin on julkaissut monia kirjoja sekä palkittuja artikkeleita johtamisesta, luovuudesta, innovaatioista ja brändeistä kansainvälisissä journaaleissa.

Kirja löytyy Kauppakamarin verkkokaupasta ja SSJS:n jäsenet saa kirjan 20 % alennuksella. Alennuskoodi löytyy jäsenviestistä tai sitä voi tiedustella myös osoitteesta ssjs@ssjs.fi

https://www.kauppakamarikauppa.fi/radikaali-uudistuminen-miten-johtaa-murroksessa.html

 

JÄSENTAPAHTUMA.

 

Päivä:    5.5. klo 17-18.30

Paikka:  Webinaari, Zoom

 

OHJELMA

 

17.00     Tilaisuuden avaus

17.10     Radikaalin uudistumisen johtaminen

   Nando Malmelin

18.10     Keskustelua

18.30    Tapahtuma päättyy

 

Tervetuloa mukaan! 

 

SSJS Strategiailta: Radikaalin uudistuksen johtaminen

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.