Strategiailta Mobidiag Oy ja Design Reform Oy 12.10.

Strategiailta Mobidiag Oy ja Design Reform oy

 

Mobidiag on molekyylidiagnostiikaan erikoistunut yritys, joka on kehittänyt testausmenetelmän, jolla pystytään diagnosoimaan erilaisia hengitystie- ja suolistotulehduksia pcr-tekniikalla. Pandemian myötä Mobidiagin kysyntä räjähti ja yrityksen liikevaihto kasvoi 600 %. Tuote perustuu kuitenkin pitkäjänteiseen tutkimukseen ja sillä pystytään koronaviruksen lisäksi tutkimaan myös muun muassa yleisimpiä suolistoloisia ja antibiooteille vastuskykyisiä bakteereja.

 

Keväällä 2021 uutisoitiin laajasti Yhdysvaltalaisen lääketieteen teknologiayritys Hologicin ostavan Mobidiagin noin 668 miljoonan euron kauppahinnalla. Uuden kumppanin avulla Mobidiag uskoo pääsevänsä helpommin kiinni globaaleihin markkinoihin ja saavansa lisäresursseja kasvuun ja kehittymiseen. SSJS:n jäsenille avautuu nyt upea tilaisuus päästä kuulemaan suoraan Mobiagin toimitusjohtaja Tuomas Tenkaselta, millaisella strategialla tämä menestys on rakennettu! Samalla kuulemme Design Reform Oy:n toimitusjohtaja Reijo Markulta, miten strategista muotoilua on hyödynnetty Mobidiagilla ja minkälaisia uusia mahdollisuuksia virtual reality tarjoaa.

 

Design Reform on muotoilun asiantuntijayritys, joka on ollut mukana muotoilemassa myös Mobidiagin menestystä. Yli 30-vuotisen toiminnan aikana Design Reform on ollut toteuttamassa yli tuhatta kehitysprojektia ja osaamista muotoilun saralta on laajalti: teollisesta muotoilusta palvelumuotoilun kautta kaupunkikehitykseen ja virtuaalitodellisuuteen.

 

Tämä tilaisuus järjestetään koronaturvallisesti rajatulle osallistujajoukolle paikan päällä Design Reform Oy:n tiloissa. Mukaan mahtuu ensimmäiset 15 ilmoittautunutta.

 

JÄSENTAPAHTUMA

 

Päivä:  12.10.2021 klo klo 19.00 - 21.00

Paikka:  Design Reform Oy, Töölönkatu 7

 

 

Tervetuloa mukaan! 

 

 

Strategiailta Mobidiag Oy ja Design Reform oy

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.