Strategiailta: Merkityksen johtaminen 27.4.

Strategiailta: Timo Suokko - Merkityksen johtaminen

 

Otapa esille yrityksenne toiminta-ajatus tai liikeidea, millä nimellä sitä kutsuttekaan. Lue se ajatuksella läpi. Vastaa sitten mielessäsi – tai vaikka pienessä tiimissä – muutamaan kysymykseen:

• Mihin me tällä kaikella oikeastaan pyrimme?

• Mitä hyvää haluamme saada yrityksemme ulkopuolella aikaan?

• Mihin haluamme toiminnallamme vaikuttaa?

Yritysten pitää toimia kannattavasti, mutta tosiasia on, että maailma on muuttumassa tai jo muuttunut. Asiakkaat, kumppanit ja oma henkilöstö odottavat ja vaativat uudenlaista asennetta, ajattelua ja aktiivisuutta. He kaipaavat merkityksellisyyttä. Jos yrityksen toiminta-ajatus on olemassaolon syy, niin merkitys on olemassaolon oikeutus.

Strategiailta antaa muun muassa 4,8 miljardia syytä hyväksyä merkityksen voima, kertoo miksi merkitys on brändiä suurempi juttu, osoittaa kuinka viisivuotiaan logiikka on keskivertojohtoryhmän pähkäilyä toimivampaa ja näyttää, miten yksi aanelonen riittää johtamaan merkitystä. Saat selkeät askelmerkit siitä, kuinka asiassa kannattaa edetä – edellyttäen, että olet valmis kyseenalaistamaan perinteiset termit missiosta, visiosta ja muista liian usein ontoista kliseistä.

Esitys perustuu Timo Suokon ja Pasi Saarisen kirjaan Merkitys – yrityksen arvokkain voimavara, joka ilmestyi marraskuussa 2020 ja jonka esipuheessa vuorineuvos Reijo Karhinen toteaa: ”Pasi Saarinen ja Timo Suokko ovat kirjoittaneet kirjan, joka on juuri nyt ajankohtaisempi kuin mitä he kirjoittamista aloittaessaan tuskin osasivat kuvitellakaan ja jonka neuvoja suosittelen myös noudattamaan.”

Strategiaillan esitys kannattaa seurata, sillä merkitysjohtoinen yritys yksinkertaisesti

  • menestyy kilpailijoitaan paremmin
  • tekee enemmän ja parempaa bisnestä
  • tekee sen tavalla, joka motivoi henkilöstöä ja takaa laadun sekä kehittymisen
  • houkuttelee parhaan työvoiman riveihinsä

Timo Suokolla on monikymmenvuotinen kokemus yritysten ja brändien kehittämisestä Suomessa ja kansainvälisesti. Hänet tunnetaan lennokkaista ja kiinnostavista esityksistä, jotka avaavat uudenlaisia näkökulmia ja oikeasti herättävät ajatuksia.

Timo on vapaa ajattelija, joka nykyään asuu maaseudun rauhassa satavuotiaassa hirsitalossa ja jonka mielipaikka maailmassa on Inarin Lapissa puron varressa kullanhuuhdonnassa.

 

 

Päivä:  27.4. klo 17-18.30

Paikka:  Webinaari, Zoom

 

OHJELMA

 

17.00     Tilaisuuden avaus

17.10     Merkityksen johtaminen

   Timo Suokko

18.10     Keskustelua

18.30    Tapahtuma päättyy

 

Tervetuloa mukaan! 

 

SSJS Strategiailta: Merkityksen johtaminen

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.