Strategiailta: Kilpailuetu 18.8.2021

Strategiailta: Markku Vierula KILPAILUEDUN LÖYTÄMINEN JA SEN ASETTAMINEN STRATEGIAN YTIMEEN 18.8.

 

Kilpailuetu on yrityksen strategian ydin. Tutkimusten mukaan kuitenkin ani harvalla tuotteella, palvelulla ja yrityksellä ja organisaatiolla on selkeä kilpailuetu. Tutkimusten mukaan usein myös yritysten strategiat ovat varsin kehnoja.

 

Markku Vierula  julkaisi kesäkuussa 2021 Löydä kilpailuetusi -teoksen.  Kirjan ytimessä on Löydä kilpailuetu ™ -työkalupakki, joka on tiettävästi ainoa lajissaan myös kansainvälisesti. Kirja tarjoaa inspiroivia vaihtoehtoja, ideoita ja näkemyksiä, joiden avulla etsitään niin yrityksen kuin tuotteen ja palvelun kilpailuetua. Työkalun toimintaa konkretisoidaan 42 supisuomalaisen (b2b ja b2c) yritysesittelyn ja -analyysin avulla. Keskeistä kirjassa on ajattelun kääntäminen tuotelähtöisestä ajattelusta markkinalähtöiseen ajatteluun.

 

Webinaarissa Markku esittelee työkalun, sen syntyä ja konkretisoi työkalun käyttöä supisuomalaisten yritysesimerkkien avulla. Esimerkeissä kilpailuetu – sekä sen varaan rakennettu strategia - on ratkaisu moneen ilmassa olevaan haasteeseen: yrityksen uudistumiseen, muutoksen tarpeeseen, toiminnan radikaaliin kehittämiseen.

 

Executive MBA, MTi, toimittaja Markku Vierula on yrittäjä, konsultti, kouluttaja, luova suunnittelija, luennoitsija, hallitusammattilainen ja kirjailija.

www.vierula.com

 

Teos sopii muun muassa yritystoiminnan aloittamista pohtiville, yrittäjille, liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville, yritysten johdolle ja hallitusjäsenille sekä julkishallinnon asiantuntijoille. Teoriaa ja käytäntöä yhdistävän lähestymistapansa ansiosta kirja soveltuu myös opetuskäyttöön.

 

Kirja löytyy Kauppakamarin verkkokaupasta ja SSJS:n jäsenet saa kirjan 10 % alennuksella. Alennuskoodi löytyy jäsenviestistä tai sitä voi tiedustella myös osoitteesta ssjs@ssjs.fi

 

JÄSENTAPAHTUMA.

Päivä:    18.8. klo 17-18.30

Paikka:  Webinaari,

 

OHJELMA

 

17.00     Tilaisuuden avaus

17.10     Kilpailuedun löytäminen ja sen merkitys strategiassa

   Markku Vierula

18.00     Keskustelua

18.30    Tapahtuma päättyy

 

Tervetuloa mukaan! 

 

 

SSJS Strategiailta: Kilpailuetu

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.