Strategiailta Humap 10.2.

Vallankumouksellinen strategiatyö - jopa viidessä viikossa

 

Vallankumouksellisessa strategiatyössä kyse ei ole vain digitaalisesta transformaatiosta vaan strategiatyöhön liittyvien uskomusten ja ajattelutapojen vallankumouksesta. Se muuttaa rakenteita ja toimintatapoja, jotka muovaavat uudella tavalla toimivaa työelämää.

 

Strategiassa ei ole enää kyse osallistamisesta, tiedon jakamisesta tai jalkauttamisesta. Strategiatyö on sekä yhdessä ymmärtämistä että uuden tiedon ja markkinan luomista. 

 

Vallankumouksellisen strategian ansiosta pystymme ennennäkemättömällä tavalla vaikuttamaan markkinoiden kysyntään ja niiden kehittymiseen.

  • Tunnista kasvumahdollisuudet - tiivistä strategiatyö viiteen viikkoon
  • Rakenna tulevaisuus yhdessä - kutsu koko skaalautuva arvoketju mukaan
  • Onnistu uuden kasvun rakentamisessa - auta oppimaan ja innovoimaan

Tapaamisessa Humapin toimitusjohtaja Terhikki Rimmanen ravistelee perinteisiä strategiatyöhön liittyviä uskomuksia ja valottaa tulevaisuuden strategista kilpailuetua. Hän esittelee uuden ajan strategiaprosessia ja kertoo systeemisen, vuorovaikutteisen ja yhteiskehittelevän strategiatyön menetelmistä. Vuorovaikutteisten menetelmien toteuttamisessa käytetään zoomin ohella Humapin digitaalista yhteistyöympäristöä, johon tulee kutsu ennen tilaisuutta.

 

Humap on yli 20 vuoden kokemuksella digitaalisen yhteistyökulttuurin, yhdessäohjautuvan strategiatyön, uuden ajan johtamisen, muutoksessa oppimisen ja yhteisöllisen työhyvinvoinnin edelläkävijä.

 

HUOM: Tapahtuma nauhoitetaan

 

Päivä:    10.2 klo 17-18.30

Paikka:  Webinaari, Zoom

 

OHJELMA

 

17.00     Tilaisuuden avaus

               SSJS:n ja Humapin tervehdykset

17.10      Vallankumouksellisessa strategiatyö

   Terhikki Rimmanen

18.30     Tapahtuma päättyy

 

Tervetuloa mukaan! 

 

SSJS Strategiailta: Humap 10.2., ilmoittautuminen

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.