Strategiailta: Auntie 20.5.

Strategiailta: Ripeästi kasvava healthtech-yhtiö Auntie auttaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvissä ongelmissa

 

Suomessa ja maailmalla uupumisesta sekä burnoutista on tullut ilmiö, joka näyttää asettuneen osaksi työelämää, eikä pandemia ole varsinaisesti helpottanut tilannetta. Onko käsillä vain tosiasia, jota pitää sietää tai kestää, vai voisiko ongelman ratkaista puuttumalla tilanteeseen aiemmin?

 

Suomalainen healthtech-yhtiö Auntie on tehnyt vakuuttavaa työtä tarjoamalla työntekijöille tukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen. Palvelun konseptiin olennaisesti kuuluu matala kynnys: mitä aiemmin päästään ongelmaan kiinni, sitä paremmin tuloksin se saadaan hoidettua. Työnantajan kannalta säästytään usein pitkiltä sairaslomilta ja mahdollisilta irtisanoutumisilta: työntekijät tuntevat työnsä mielekkääksi ja ovat motivoituneita.

 

Auntien tarinan meille kertoo yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Mervi Lamminen. Auntien tarinan taustalla ovat Mervin omakohtaiset kokemukset: Vajaa kymmenen vuotta sitten Mervi irtisanoutui työstään it-yrityksen yksikön johtajana työssä uupumisen vuoksi. Ensimmäinen ajatus Auntiesta Mervi Lammiselle pari vuotta myöhemmin. Sillä eihän se vain voi olla niin, että uupumisesta tulisi työelämän arkea. Ensimmäiset mielen hyvinvoinnin ammattilaiset liittyivät Auntien piiriin vuonna 2016. Nyt ammattilaisia on yli 100 ja palvelukieliä kaksikymmentä. Auntien palveluja käyttävät kymmenet edelläkävijäorganisaatiot pienistä asiantuntijayrityksistä globaaleihin suuryrityksiin ja julkisen sektorin tahoihin. Miten tämä kasvutarina on rakennettu? Miten voisimme yhdessä rakentaa työelämästä sellaisen, joka ei vie huippumotivoituneita osaajia sairauslomalle?

 

 

JÄSENTAPAHTUMA.

 

Päivä:    20.5. klo 17-18.30

Paikka:  Webinaari, Zoom

 

OHJELMA

 

17.00     Tilaisuuden avaus

17.10     Auntie

18.10     Keskustelua

18.30    Tapahtuma päättyy

 

Tervetuloa mukaan! 

 

SSJS Strategiailta: Auntie 20.5.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.