Kirjakerho 11.3

SSJS:n kirjakerho

 

SSJS tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua 2021 aikana kirjakerhoon, jonka tavoitteena on pureutua ajankohtaisiin strategiatyöhön ja -ajatteluun liittyviin kirjoihin. SSJS:n kirjakerholla on H1/2020 aikana neljä tapaamista. SSJS kerää ilmoittautumiset jokaiseen kirjakerhon tapaamiseen erikseen.

 

Kirjakerhoa fasilitoi Nora Kärkkäinen, SSJS:n jäsen ja #booklover, joka lukee vuosittain noin 30 bisnes-/tietokirjaa.

 

Tule mukaan! Seuraava kirjakerhon kokoontuminen on 11.3. klo 18-20, Zoomissa.

 

Maaliskuun kirjana on Mikko Leskelän ”Bisnesantropologia ja muut ihmistieteet strategiatyössä” (2020).

”Perinteiset strategiatyön menetelmät ovat kriisissä, koska ne tutkivat maailmaa liian kapeasti: yritysten globaali kilpailukenttä ja toimialarajojen hämärtyminen edellyttävät entistä syvempää ymmärrystä ihmisistä. Moderni strategiatyö nivoo ihmisymmärryksen osaksi liiketoiminnan kehittämisen menetelmiä. Bisnesantropologia-kirja luo katsauksen strategian historiaan ja osoittaa mielenkiintoisin esimerkein, miten sellaiset yhtiöt kuin Lego, Spotify ja Procter Gamble ovat onnistuneet valtaamaan markkinoita kilpailijoitaan syvemmällä ymmärryksellä ihmisistä ja organisaatioista. Kirja on työkalupakki muutoksen aloittamiseen omassa organisaatiossa: lukija johdatetaan askel askeleelta syvää ihmisymmärrystä soveltavan strategiaprojektin toteuttamisen eri vaiheisiin. Opit määrittelemään ongelmat uudella tavalla, rakentamaan tutkimussuunnitelmia, muodostamaan ja testaamaan ratkaisuehdotuksia sekä linkittämään strategian, designin ja ketterän kehittämisen ihmisymmärryksen organisoimiseen.”

 

https://shop.almatalent.fi/bisnesantropologia-ja-muut-ihmistieteet-strategiatyossa

 

 

Päivä:    11.3.2021 klo:18-20

Paikka:  Webinaari, Zoom

 

Tervetuloa mukaan! 

 

Onko sinulla mielessä jokin strategiakirja, jonka toivoisit kirjakerhon käsittelyyn? Voit ehdottaa kirjoja ilmoittautumislomakkeen alla!

 

SSJS Kirjakerho 11.3., ilmoittautuminen

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ehdota kirjakerholle strategiakirjaa!