Kirjakerho 10.6.

SSJS:n kirjakerho

 

SSJS tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua 2021 aikana kirjakerhoon, jonka tavoitteena on pureutua ajankohtaisiin strategiatyöhön ja -ajatteluun liittyviin kirjoihin. Kirjakerhoa fasilitoi Nora Kärkkäinen, SSJS:n jäsen ja #booklover, joka lukee vuosittain noin 30 bisnes-/tietokirjaa.

SSJS:n kirjakerholla on H1/2020 aikana neljä tapaamista. SSJS kerää ilmoittautumiset jokaiseen kirjakerhon tapaamiseen erikseen.

Tule mukaan! Seuraava tapaamisemme on  Zoomissa 10.6. klo 18-20.

Kesäkuun kirjana käsitellään Nando Malmelinin 2021 ilmestynyttä “Radikaali uudistuminen – miten johtaa muutoksessa”. Nopeasti muuttuvassa ja epävarmassa maailmassa kyky uudistua määrittää yritysten tulevaisuutta. Kirja on tarkoitettu johtajille ja asiantuntijoille, jotka rakentavat rohkeasti ajattelevia ja radikaalisti innovoivia työyhteisöjä. Teoksesta on hyötyä kaikille, jotka haluavat kyseenalaistaa ajatteluaan, uudistaa organisaatioita ja toimintatapoja, kehittää uusia tuotteita ja palveluja tai rakentaa tulevaisuuden yrityksiä.

Kirja tarjoaa näkökulmia ja välineitä radikaaliin uudistumiseen ja sen johtamiseen. Kirjassa perehdytään yritysten uudistumisen esteisiin, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Erityisesti pohditaan, minkälaista uutta ihmislähtöistä ajattelua, osaamista ja johtamista uudistuvissa organisaatioissa tarvitaan.

Valtiotieteiden tohtori Nando Malmelin työskentelee VTT:llä liiketoimintamurroksiin keskittyvässä Professor of Practice -toimessa sekä toimii viestinnän dosenttina Helsingin yliopistossa. Aikaisemmin hän on työskennellyt esimerkiksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja University of Technology Sydneyssä vierailevana professorina sekä A-lehtien kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän on kouluttanut ja konsultoinut laajasti erilaisia luovia ja uudistuvia organisaatioita. Malmelin on julkaissut monia kirjoja sekä palkittuja artikkeleita johtamisesta, luovuudesta, innovaatioista ja brändeistä kansainvälisissä journaleissa.

https://www.kauppakamarikauppa.fi/radikaali-uudistuminen-miten-johtaa-murroksessa.html

 

 

Päivä:    10.6.2021 klo:18-20

Paikka:  Webinaari, Zoom

 

Tervetuloa mukaan! 

 

Onko sinulla mielessä jokin strategiakirja, jonka toivoisit kirjakerhon käsittelyyn? Voit ehdottaa kirjoja ilmoittautumislomakkeen alla!

 

SSJS Kirjakerho 10.6., ilmoittautuminen

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ehdota kirjakerholle strategiakirjaa!