Vuoden Strategiapalkinto 2018 ja yritysvierailu Columbia Road

Suomen Strategisen Johtamisen Seura (SSJS) jakaa vuosittain arvostetun strategiapalkinnon yhteistyössä Pirkko ja Tarmo Vahvelaisen Säätiön kanssa. Tänä vuonna strategiapalkinto jaetaan pro gradu tai diplomityö -sarjassa (elokuu 2017 – joulukuu 2018 valmistuneet strategia-aiheiset työt). Kilpailuun osallistui 13 työtä seitsemästä yliopistosta/korkeakoulusta.

Palkinnonjakotilaisuuden alussa kuulemme isäntäyrityksenä toimivan Columbia Road Oy:n esityksen aiheesta miten strategiatyöllä tuetaan uudenlaisen kasvukulttuurin luomista ja kehittämistä.

Columbia Road on ohjelmistoyhtiö Futuricen verkkokauppaan ja tulosvetoiseen digimarkkinointiin keskittyvä tytäryhtiö. Perinteisesti digitaalisuus, teknologia ja markkinointi ovat olleet vahvasti verkkoliiketoiminnan ytimessä, mutta Columbia Road on huomannut parhaimman liiketoimintatuloksen usein syntyvän asiakaslähtöisestä, nopeiden syklien kokeiluvetoisesta markkinoinnista ja kehitystyöstä sekä uudenlaisen kasvukulttuurin luomisesta asiakkaalle, eli growth hackingista. Tämän lisäksi yritys auttaa asiakkaitaan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin strategiahaasteissa ja kansainvälistymisessä sekä uusien verkkokauppojen rakentamisessa. Columbia Roadilla on tällä hetkellä omat toimistot Helsingissä ja Tukholmassa. Näiden lisäksi yhtiö toimii myös Saksassa, Iso-Britanniassa sekä Norjassa emoyhtiön Futuricen kautta.  

Tilaisuus jatkuu Vuoden Strategiapalkinto 2018:n merkeissä finalistien esitellessä tutkimuksensa. Ilta huipentuu Vuoden 2018 Strategiapalkinnon voittajien julkistukseen.
 

Aika    Torstai 23.5.2019 klo 17-19.15

Paikka   Columbia Road Oy, Eteläesplanadi 8, 00130 Helsinki (sisäänkäynti Fabianinkatu 10)

 

Ohjelma


16.30     Kahvitarjoilu

 

17.00     Tervetuloa - SSJS:n pj. Kimmo Suominen ja tj. Natalia Salo

               Tervetuloa -  Columbia Road Oy:n Mari Silvennoinen, Principal Consultant, Strategy 

 

17.15       Columbia Roadin strategian esittely - Eero Martela, Managing Consultant, Columbia

                Road Oy

 

18.00       Gradu/diplomityösarjan finalistien esitykset

  • Iina Taskinen: “Never Is Going To Be As Calm As Now” – How Do Large Finnish Organizations Adapt Their Digital Strategies To The Fast-Changing Business Environment?
  • Salla Hyytiäinen: The Process of Service Model Innovation in a Public Organisation – Case Vuosaaren Kotihoito
  • Ulriikka Järvihaavisto: From Technology Platform to Innovation Ecosystem - A Case of an Emerging Innovation Ecosystem

18.45       Vuoden Strategiapalkinto 2018 - Voittajien julkistus ja valinnan perustelut

                 raadin pj Virpi Hämäläinen, SSJS:n hallitus & Azets Insight Oy

 

19.15       Tilaisuus päättyy

 

Tervetuloa mukaan!