Lottery Lunch

Uusi palvelu - Lottery Lunch

SSJS tarjoaa uuden palvelun: Lottery Lunch -lounastapaamiset joka kuukausi. Ideana on tiivis noin tunnin tapaaminen lounaan yhteydessä joko millenniaalien tai toisen SSJS:n jäsenen kanssa. Lounaan yhteydessä keskustelette osapuolia kiinnostavista teemoista strategisen johtamisen hengessä. Saat tuoreita näkökulmia ja ravistelet ajatteluasi, ehkäpä sparraat jotain ajankohtaista konkreettista kysymystäkin.  Lottery Lunch -lounastapaamisiin ilmoittaudutaan kuukausittain ja osallistujaparit arvotaan satunnaisesti. Saat tiedot lounaskumppaneistasi ja sen jälkeen sovitte keskenänne tapaamisajan ja paikan.

 

Lottery Lunch – Jäsenlounas

Toiveena on ollut myös mahdollisuus jäsenten keskinäiseen syvempään tutustumiseen. Niinpä tarjoamme nyt mahdollisuuden henkilökohtaisiin lounastapaamisiin jäsenten kesken. Tutustut toiseen SSJS:n jäseneen ja voit sparrata ajatuksiasi hänen kanssaan strategisen johtamisen hengessä. Kukaties tapaaminen kirvoittaa myös yhteistyömahdollisuuksia. Lottery Lunch -lounastapaamisiin ilmoittaudutaan kuukausittain ja osallistujaparit arvotaan satunnaisesti. Ilmoittautumisajan päätyttyä saat tiedon kumppanistasi ja sen jälkeen sovitte keskenänne tapaamisajan ja paikan. Kumpikin kustantaa oman lounaansa, ellette toisin sovi.

 

Lottery Lunch – Millenniaalilounas

Tapaat lounaalla kaksi millenniaalia eli näkemyksellistä 25-35 vuotiasta nuorta. Saat upean mahdollisuuden kuulla nuorten näkökulmaa ja sparrata itsellesi ajankohtaisia teemoja heidän kanssaan henkilökohtaisessa lounastapaamisessa. Millenniaalilounaan kumppanina on D11Helsinki, jonka Millennial Board -verkoston yli 200 näkemyksellisen nuoren ammattilaisen joukosta lounaskumppanit tulevat. Ilmoittautumisajan päätyttyä saat tiedon kumppaneistasi ja sen jälkeen sovitte keskenänne tapaamisajan ja paikan. SSJS:n jäsen kustantaa lounaat tapaamilleen millenniaaleille.

 

 

 

Lottery Lunch -lounaat