Strategista muutosta edistävä organisaatiokulttuuri
7.2.2024

OHJELMA

Aika: 7.2.2024
Klo: 12.30 – 19

Paikka: Pikku-Finlandia

Seminaarin avaussanat, Jouni Flyktman pj, SSJS

Pauli Aalto-Setälä: Kulttuuri strategiana

Janne Tiennari: Strategiatyö ja yrityksen arvot:  Case Moomin Characters

Sanna Kulmala: Uudistuminen on yhteinen asia

Panu Luukka: Tulevaisuuskyvykäs organisaatio

 

 

 

 
Kuva: Mika Pollari / Finlandiatalo

PUHUJAT

Pauli Aalto-Setälä

Pauli Aalto-Setälä on kokenut muutosjohtaja, työelämäprofessori, tietokirjailija, sovittelija ja kansanedustaja. Harrastaa ja elää Itämerta.

Janne Tienari

Janne Tienari toimii johtamisen professorina Hankenilla. Hän opettaa ja tutkii johtamisen eri ulottuvuuksia ja näkökulmia. Näitä ovat muun muassa strategiatyö, erilaisuuksien johtaminen ja vastuullisuus. Tienari on kiinnostunut johtamisesta ja tulevaisuudesta.

Sanna Kulmala (KTM)

TYÖ2030-ohjelmajohtaja Työterveyslaitos 2021-

Sanna toimii hallitusohjelmaan kuuluvan, työpaikkojen ja työelämän uudistumista edistävän TYÖ2030-ohjelman johtajana Työterveyslaitoksella. TYÖ2030 yhdistää työelämätoimijat tarttumaan toimeen työn murroksessa. Ohjelma tarjoaa tutkittua tietoa, kutsuu vuoropuheluun ja tukee työpaikkojen kehittämistä.Sannalla on vuosien kokemus kulttuurin johtamisesta eri toimialoilta ja eri kokoisista yrityksistä. Lisäksi hän on yhdessä Petra Rosvallin kanssa kirjoittanut kirjan Yrityskultuuri käytännössä (Alma Talent 2022). Kirjan avulla Sanna ja Petra haluavat konkretisoida yrityskulttuuria ja sen kehittämistä yrityksen menestystekijänä. Sanna on työn- ja työpaikkojen kehittämisen ammattilainen, jota muutoksen johtaminen, työelämän murros ja ajatus paremmasta työelämästä vievät aina eteenpäin kohti uusia horisontteja.

Panu Luukka

Suomen johtava yrityskulttuuriasiantuntija, on tehnyt pitkän uran henkilöstöjohtajana muun muassa Satama Interactivessa, toimitusjohtajana Great Place to Work Institute Finlandissa. Tällä hetkellä Panu toimii yrityskulttuurimuotoilijana perustamassaan yrityskulttuuritoimistossa Leidenschaft Oy:ssä. Panun vuonna 2019 julkaistu, neljänteen painokseen ehtinyt esikoisteos Yrityskulttuuri on kuningas, on edelleen ajankohtainen johtamiskirjallisuuden perusteos ja Panun uusi kirja Tulevaisuuskyvykäs organisaatio julkaistaan helmikuussa 2024.

KESKUSTELUA FASILITOI

Terhikki Rimmanen

Terhikki Rimmanen on Humap Consultation Oy:n toimitusjohtaja. Hän on lähes 25 vuoden ajan ollut edelläkävijöiden joukossa kehittämässä uusinta teknologiaa hyödyntäviä strategiaprosesseja. Terhikin mielestä strategiatyössä on tärkeää tunnistaa sekä inhimillisen pääoman merkitys että ekosysteemin vaikutus. Hänen mukaansa dialoginen yhteistyö on strateginen valinta, jonka tulisi olla jokaisen johtoryhmän agendalla. Yhdistämällä ihmislähtöiset toimintamallit ja uusin teknologia saadaan kasvukulttuuri kukoistamaan. Näistä teemoista hän kirjoittanut artikkeleita, joista viimeisin löytyy kirjasta ”Itseään isommaksi, Advisory Board strategisen johtamisen tukena, 2022.”

Seminaarilippu

Early bird 180 €

Lipun  hinta sisältää ohjelman ja cocktailtilausuuden sisäänpääsyn sekä tarjoilun.

ALV 0%

Nopean varaajan early bird -hinta on voimassa 31.12.23 saakka.

Lippu jäsenhintaan

Early bird 120 €

Lipun  hinta sisältää ohjelman ja cocktailtilausuuden sisäänpääsyn sekä tarjoilun.

ALV 0%

Nopean varaajan early bird -hinta on voimassa 31.12.23 saakka.

Lippu

Lippukauppa avautuu pian!

Lipun  hinta sisältää ohjelman ja cocktailtilausuuden sisäänpääsyn sekä tarjoilun.

YHTEISTYÖSSÄ