Strategiailta Linnanmäki & Strategiakilpailu 15.6.

6.5.2023

Linnanmäki, Tivolisali

8.6. alkaen klo 17 Linnanmäen pääportilla (os. Tivolikuja 1)

Tervetuloa tutustumaan strategiseen johtamiseen Linnanmäellä!

Linnanmäki on kaikkien suomalaisten tuntema ja rakastama huvipuisto, jonka historia ulottuu aina 1950-luvulle saakka. Linnanmäen toiminnan taustalla on Lasten Päivän Säätiö, jonka tarkoituksena on kerätä varoja lastensuojelutyölle.

Linnanmäen toimintaa johdetaan vahvalla strategiatyöllä: strategia ja hyvä palvelukulttuuri luodaan yhdessä. Kehittämiseen Linnanmäellä suhtaudutaan intohimoisesti, mutta samalla vastuullisesti, jotta varmistetaan jatkossakin resurssit lastensuojelutyöhön. Linnanmäen strategiassa asiakkaan kokemus ja elämykset ovat keskiössä ja näissä onnistutaan vahvalla sekä turvallisella yrityskulttuurilla, jossa työntekijät ovat sitoutuneita yrityksen menestykseen ja ylpeitä omasta yhteisöstään.

Linnanmäen strategiaa meille avaa toimitusjohtaja Pia Adlivankin. Pian ajatuksiin strategiasta ja johtamisesta voit tutustua jo etukäteen jo etukäteen seuran podcastisissa: https://podcast.ssjs.fi/pia-adlivankin-tyytyvaisen-asiakkaan-paluu-on-avain-menestykseen/.

Linnanmäen strategiaillassa julkistamme myös vuoden strategiapalkinnon saajat. Palkinto jaetaan yhteistyössä Pirkko ja Tarmo Vahvelaisen säätiön kanssa. Tänä vuonna palkinto jaetaan pro-gradu/diplomityö -sarjassa.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan klikkaamalla tästä