Kirjawebinaari: Avoin/suljettu strategia 30.5.

7.5.2023

Paikka: Zoom-webinaari

Aika: 30.5. klo 17


Avoin strategia / Suljettu strategia (Alma Talent, 04/2023) kuvaa, miten strateginen päätöksenteko ei voi koskaan olla demokraattista. Samaan aikaan organisaatiot kuitenkin ovat paineessa avata strategiatyötään laajemmalle osallistujajoukolle, kaikkein eniten työntekijöilleen. Tästä seuraa strategian avaamisen suurin dilemma: täytyisi ymmärtää, milloin strategia kannattaa avata ja milloin pitää se suljettuna. Ja kun strategia päätetään avata, pitäisi tietää, miten.

Jaakko Luomarannan ja Mikko Leskelän uutuuskirja on opas niissä valinnoissa, jotka strategian avaamiseen liittyvät. Se kuvaa runsaaseen kansainväliseen tutkimukseen ja tuoreisiin, ensimmäistä kertaa kerrottuihin tapauskertomuksiin pohjaten, miten monipuolinen, monimutkainen, herkkä ja osin salattukin teema avoin strategia on. 

SSJS:n jäsenille kirjan sisältöä avaa Jaakko Luomaranta. Jaakko on osallistavan strategiatyön väitöskirjatutkija St. Gallenin yliopistossa ja avoimen strategian pioneeri kokemuksellaan useista alan eturivin yrityksistä. Luomaranta (DI, tuotantotalous) vetää Norenin strategiapraktiikkaa ja kirjoituksillaan popularisoi monitieteisen strategiatyön menetelmiä.

 

Ilmoittaudu webinaariin klikkaamalla tästä