Strategiailta: Kilpailuetu 18.8.

26.5.2021

Strategiailta: Markku Vierula KILPAILUEDUN LÖYTÄMINEN JA SEN ASETTAMINEN STRATEGIAN YTIMEEN 18.8.

 

Kilpailuetu on yrityksen strategian ydin. Tutkimusten mukaan kuitenkin ani harvalla tuotteella, palvelulla ja yrityksellä ja organisaatiolla on selkeä kilpailuetu. Tutkimusten mukaan usein myös yritysten strategiat ovat varsin kehnoja.

 

Markku Vierula  julkaisi kesäkuussa 2021 Löydä kilpailuetusi -teoksen.  Kirjan ytimessä on Löydä kilpailuetu ™ -työkalupakki, joka on tiettävästi ainoa lajissaan myös kansainvälisesti. Kirja tarjoaa inspiroivia vaihtoehtoja, ideoita ja näkemyksiä, joiden avulla etsitään niin yrityksen kuin tuotteen ja palvelun kilpailuetua. Työkalun toimintaa konkretisoidaan 42 supisuomalaisen (b2b ja b2c) yritysesittelyn ja -analyysin avulla. Keskeistä kirjassa on ajattelun kääntäminen tuotelähtöisestä ajattelusta markkinalähtöiseen ajatteluun.

 

Webinaarissa Markku esittelee työkalun, sen syntyä ja konkretisoi työkalun käyttöä supisuomalaisten yritysesimerkkien avulla. Esimerkeissä kilpailuetu – sekä sen varaan rakennettu strategia - on ratkaisu moneen ilmassa olevaan haasteeseen: yrityksen uudistumiseen, muutoksen tarpeeseen, toiminnan radikaaliin kehittämiseen.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä!