Strategiailta: Juuso Hämäläinen ”Strateginen ketteryys OKR-mallilla" 8.4.

8.4.2021

Toteamus, että maailma muuttuu nopeasti ja on entistä epävarmempi ja vaikeampi ennustaa ei liene uutta kenellekään. Tämä kuitenkin asettaa yrityksille toimialasta riippumatta vaatimuksia strategiselle ketteryydelle ja jatkuvalle uudistumis- ja muutoskyvylle. Muutosnopeus ja jatkuva muutoskyky luo yrityksille kilpailuetua ja toimii toisaalta myös elinehtona pidemmällä aikavälillä.

”Strategia Arkeen OKR-mallilla”-kirjan toinen kirjoittaja Juuso Hämäläinen käy illan aikana läpi kokonaisvaltaisesti yrityksen muutoskykyyn vaikuttavia tekijöitä keskittyen varsinkin muutoskyvykkyyden rakentamiseen OKR-mallilla. Objectives and Key Results, eli Tavoitteet ja Avaintulokset, on Intelillä kehitetty ja Googlen kuuluisaksi tekemä tavoitejohtamismalli, joka on nyt hyvää vauhtia leviämässä myös Euroopassa teknologia-alan ulkopuolellekin.  

Esitys keskittyy mallin käyttöönottoon ja yleensä tarvittavaan kulttuurimuutokseen, sisältää useita esimerkkejä ja lisäksi läpi käydään lyhyesti koko strategian tai okr-mallin käyttöönottoon tarvittavan muutosjohtamisen kanvas.

Juuso Hämäläinen on Tangible Growth-nimisen startupin perustaja, jossa hän tiiminsä kanssa auttaa yrityksiä navigoimaan jatkuvasti nopeamman muutostahdin kanssa ja parantamaan toimeenpanokykyään. He ovat kehittäneet kokonaisvaltaisen muutosjohtamismallin ja SaaS-ohjelmiston. Sitä ennen Juuso on työskennellyt F-Securella, viimeisimpänä muutosjohtajana, sekä konsultoinut maailman suurimpia ja pienimpiä yrityksiä yritystason ketteryyden ja muutoskyvykkyyden saralla. 

Kirja löytyy Kauppakamarin verkkokaupasta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/strategia-arkeen-okr-mallilla.html  

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täällä!