SSJS Strategiailta HENRYn kanssa 15.1.2020

22.11.2019

Eläkevakuutusmaailman transformaatio ja tuoreet kuulumiset Strategic Management Societyn vuosikonferenssista Minneapolisista: "Out of the Spotlight" Strategies 

 

Tässä tilaisuudessa kuulemme ajankohtaisista strategiateemoista ensinnäkin eläkevakuutusmaailmasta sekä tuoreet kuulumiset SMS:n Strategic Management Societyn vuosikonferenssista Minneapolisista. Konferenssin kärkiteemana oli tänä vuonna ”Out of Spotlight" Strategies, jonka tiimoilta kuultiin niin strategisen johtamisen tuoreita tutkimustuloksia kuin kansainvälisten yritysten ylimmän johdon näkemyksiä ja kokemuksia. Vuosikonferenssin johtoteemoiksi nousivat mm. miten aktivistit vuosien työn tuloksena toivat sustainability-ajatuksen strategian ytimeen. Viime mainittuun liittyen kuulemme case-esittelyn kirkon ympäristöstrategiasta. 

Esiintyjinä meillä on LähiTapiolan pääjohtaja Erkki Moisander, ja SMS:n perustajajäsen ja STRATNETin perustaja ja toimitusjohtaja, KTT, VTL Timo Santalainen sekä pastori Irene Erkko, Espoonlahden seurakunta.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Henkilöstöjohdon ryhmä ry - HENRY ja Suomen Strategisen Johtamisen Seura SSJS. Tervetuloa mukaan tutustumaan toisiimme sekä kansainväliseen strategiaverkostoon.

 

Aika:              Ke 15.1.2020 klo 16.30-18.30

Paikka:          HENRY ry, Keskuskatu 5 B, 8.krs, 00100 Helsinki

Ohjelma ja ilmoittautuminen