Vuoden Strategiateko ja yritysvierailu Keskuskauppakamarille 10.12.2019

23.11.2019

Vuoden Strategiateko 2019

Mitä yhteistä on Neste Oyj:llä, Sulapac Oy:llä ja Järvenpään   K-Citymarketilla? Nämä kolme ovat SSJS:n Vuoden Strategiateko -kilpailun finalisteja.

Vuoden Strategiateko on näkyvä, strategiaa elävöittävä teko, joka osaltaan on vaikuttanut positiivisesti Suomen, jonkin toimialan tai yksittäisen yrityksen tai yhteisön kehitykseen. Tunnus jaetaan nyt kuudennen kerran.

Ehdotuksia Vuoden 2019 Strategiateoksi ovat antaneet SSJS:n jäsenet. Tänä vuonna saimme jälleen loistavia ehdotuksia, joista hallitus on valinnut kolme finalistia. Niistä valitaan voittaja 10.12.2019 järjestettävässä Vuoden 2019 Strategiateko -tilaisuudessa. Tähän tilaisuuteen osallistuvat jäsenemme valitsevat voittajan paikan päällä.

Strategiateko-tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua kolmen erilaisen finalistiorganisaation strategioihin ja uudenlaiseen ajatteluun. Neste Oyj:n, Sulapac Oy:n ja Järvenpään K-Citymarketin edustajat  valottavat yritystensä strategian taustoja ja kertovat tuloksista. Esitysten jälkeen osallistujat ruotivat ryhmissä näitä strategiatekoja ja valitsevat voittajan. Mikä kolmesta upeasta finalistista on Vuoden 2019 Strategiateko -tunnustuksen voittaja?

Valintatilaisuutta isännöi Keskuskauppakamari, jonka toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi valottaa tilaisuuden aluksi myös Keskuskauppakamarin strategiaa. Lämmin kiitos isännillemme!

 

Tervetuloa kuuntelemaan, haastamaan, ammentamaan ideoita ja valitsemaan tämän vuoden Strategiateko!

Aika:  Ti 10.12.2019 klo 17-19.30

Paikka: Keskuskauppakamari, World Trade Center Helsinki, Aleksanterinkatu 17, 00101 Helsinki

 

Ohjelma ja ilmoittautuminen