Vuoden Strategiapalkinto 2018 ja yritysvierailu Columbia Road

25.4.2019

Suomen Strategisen Johtamisen Seura (SSJS) jakaa vuosittain arvostetun strategiapalkinnon yhteistyössä Pirkko ja Tarmo Vahvelaisen Säätiön kanssa. Tänä vuonna strategiapalkinto jaetaan pro gradu tai diplomityö -sarjassa (elokuu 2017 – joulukuu 2018 valmistuneet strategia-aiheiset työt). Kilpailuun osallistui 13 työtä seitsemästä yliopistosta/korkeakoulusta.

Palkinnonjakotilaisuuden alussa kuulemme isäntäyrityksenä toimivan Columbia Road Oy:n esityksen aiheesta miten strategiatyöllä tuetaan uudenlaisen kasvukulttuurin luomista ja kehittämistä.

Columbia Road on ohjelmistoyhtiö Futuricen verkkokauppaan ja tulosvetoiseen digimarkkinointiin keskittyvä tytäryhtiö. Perinteisesti digitaalisuus, teknologia ja markkinointi ovat olleet vahvasti verkkoliiketoiminnan ytimessä, mutta Columbia Road on huomannut parhaimman liiketoimintatuloksen usein syntyvän asiakaslähtöisestä, nopeiden syklien kokeiluvetoisesta markkinoinnista ja kehitystyöstä sekä uudenlaisen kasvukulttuurin luomisesta asiakkaalle, eli growth hackingista. Tämän lisäksi yritys auttaa asiakkaitaan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin strategiahaasteissa ja kansainvälistymisessä sekä uusien verkkokauppojen rakentamisessa. Columbia Roadilla on tällä hetkellä omat toimistot Helsingissä ja Tukholmassa. Näiden lisäksi yhtiö toimii myös Saksassa, Iso-Britanniassa sekä Norjassa emoyhtiön Futuricen kautta.  

Tilaisuus jatkuu Vuoden Strategiapalkinto 2018:n merkeissä finalistien esitellessä tutkimuksensa. Ilta huipentuu Vuoden 2018 Strategiapalkinnon voittajien julkistukseen.
 

Aika    Torstai 23.5.2019 klo 17-19.15

Paikka   Columbia Road Oy, Eteläesplanadi 8, 00130 Helsinki (sisäänkäynti Fabianinkatu 10)

 

Ohjelma ja ilmoittautuminen