Strategia-ilta yhteistyössä HENRYn strategiaverkoston kanssa: Innovoimaa kansainvälisistä strategiavrkostoista - Case SMS

26.4.2018 klo 16:30

Tässä osallistavassa tilaisuudessa tutustumme kansainväliseen strategiaverkostoon Strategic Management Societyyn (SMS). Kuulemme kuumimmat strategiateemat SMS:n vuosikonferenssista Houstonista, jossa kattoteemana oli Unconventional Strategies for Emerging Complexity and Intensifying Diversity.

Alustajana meillä on SMS:n perustajajäsen KTT, VTL Timo Santalainen. Hän on tutkinut strategista johtamista kolmesta näkökulmasta: tutkijana ja opettajana akateemisessa maailmassa, käytännön johtajana sekä johtamisen kehittäjänä ja konsulttina. Timo on Genevessä toimivan strategioiden ja johdon kehittämispalveluja tarjoavan strategiverkosto STRATNETin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on Aalto-yliopiston, Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Maanpuolustuskorkeakoulun dosentti. Santalainen on kirjoittanut 12 kirjaa, uusimpina ”Kun normibisnes ei riitä: kestävä strategointi” ja ”Escaping Business-as-Usual: Rethinking Strategy”. Hän on myös kirjoittanut artikkeleita ja kirjan lukuja kansainvälisissä julkaisuissa.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Henkilöstöjohdon ryhmä ry - HENRYn strategiaverkosto  ja Suomen Strategisen Johtamisen Seura SSJS . Tervetuloa mukaan tutustumaan toisiimme sekä kansainväliseen strategiaverkostoon.  

Ohjelma ja ilmoittautuminen