Tiedote SSJS:n toiminnasta koronapandemian aikana

16.3.2020

Hyvät SSJS jäsenet!

 

SSJS on erityisesti jäsenistönsä kohtaamis- ja verkostoitumispaikka, jossa strategian ammattilaiset osallistuvat yritysvierailuina tapahtuviin, isäntäyrityksen johdon kanssa luottamuksellisessa hengessä järjestettäviin strategiatilaisuuksiin.

SSJS haluaa toimia vastuullisesti ja toistemme sekä läheistemme hyvinvoinnista huolehtien estämällä omalta osaltaan pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen edelleen leviämisen. Näistä syistä SSJS:n huhtikuun strategiaillat Amchamissa (7.4.2020) ja Vehossa (27.4.2020) on nyt peruttu ja niihin palataan kun tilanne jälleen normalisoituu. SSJS:n sääntömääräinen kevätkokous (21.4.2020) järjestetään sähköpostitse.

Hallituksessa pohdimme mahdollisuudesta lisätä toimintaa järjestämällä esim. webinaareja, tuottamalla podcasteja kiinnostavista ajankohtaisista aiheista. Otamme vastaan mielellämme vinkkejä ajankohtaisesta strategiaan liittyvästä tutkimuksesta ja kirjallisuudesta, jota voimme jakaa jäsenistölle edelleen. Mikäli kirjoitat aiheesta, julkaisemme blogikirjoituksia.

Tässä välissä toteamme, että tavalliset ajat palaavat vielä. Pandemian kokemusten jälkeen strategista ja taktista osaamista arvostetaan yhä enemmän. 

 

Pääsemme yhdessä tämän haastavan ajan yli olemalla joustavia ja mukautuvia - toinen toistamme tukien.

 

 

Ystävällisin terveisin

Sonja Martikainen, puheenjohtaja                                             Natalia Salo, toiminnanjohtaja